• Doom Bone Vodka néven dob piacra italt egy brit cég
  • Az előrendelés már elindult

Ilyen volt az, amikor az EA társult fegyvergyártó vállalatokkal a Medal of Honor újraindulása előtt. A trend legújabb példája a Doom Bone Vodka, melyet az angol Bethesda ad ki egy helyi lepárló üzem közreműködésével. Az ital különlegessége, hogy valódi csont felhasználásával készül.

A Rebel Distillers persze nem a Marsra utazott el démoncsontért, angol szarvasmarhák csontvelőjét sütik meg és füstölik fel, amit aztán tiszta alkoholban oldanak fel. A lepárlás alacsony hőfokon történik, ez pedig egy „füstös, kicsit borsos ízt eredményes a folyamat végén”.  A cég nagyon büszke a termékére, ami az első ilyen az italok több évezredes történetében. A Doom Eternal november végi premierje előtt tökéletes marketing húzás ez.

A világ kedvenc hobbiját, a videojátékokat felhasználva döntöttünk úgy, hogy egy új, egyedi ízt kínálunk az italok kedvelőinek.” – közölte Matt McGivern társalapító. „A Doom Eternal a démonok és a lángok világa, a füstölt csont vodka pedig ennek új kiegészítője.” A Doom Bone Vodka már előrendelhető, 45 fontos áron, a Rebel Distillers Nagy-Britannia, az EU és Ausztrália területére vállal kiszállítást. Felnőtt olvasóink, ti vennétek egy palackkal? Megkóstolnátok a Doom Bone Vodkát?

doom-vodka.jpg