A Huawei örömmel jelentette be, hogy augusztus 15-én hazánkba is megérkezik két új csúcslaptopja, a Huawei MateBook X Pro és Huawei MateBook D16. A könnyen hordozható Huawei MateBook X Pro ultavékony magnézium fémházában 14.2 hüvelykes, 3.1K-s Huawei Real Color Fullview kijelzővel van felszerelve, mérete ellenére – a hazánkban is forgalomba kerülő Premium Edition 1.26 kg – pedig teljesítményben sem szenved hiány a 12. generációs Intel Core processzorral felszerelt chipkészletével, ami teljesen új, hidrid architektúrával rendelkezik, többmagos teljesítménye pedig 60%-kal hatékonyabb elődjénél, így könnyen megbirkózik a bonyolultabb feladatokkal és több alkalmazás kezelésével is. A készülék a tökéletes hangzás jegyében hat darab Huawei Sound hangszóróval, a videókonferenciákhoz HD-kamerával, a könnyű kezeléshez pedig Huawei Free Touch érintőpaddal is fel van szerelve, valamint a TÜV Rheinland Eye Comfort 3.0 tanúsítványt is megkapta.

matebook-x-pro22.jpg

A Huawei MateBook D16 15.6"-es gépháza egy 16"-es FullView kijelzőt rejt és a gyártó elsőként ebben a készülékben alkalmazott 16:10-es képarányt, a teljesítményről pedig 12. generációs Intel Core H-sorozatú processzor gondoskodik. A 1.7 kg súlyú eszköz TÜV Rheinland Low Blue Light tanúsítvánnyal rendelkezik, a Huawei Metaline Antenna stabil vezeték nélküli hálózatot biztosít, az MI hanggal és MI kamerával rendelkező okos konferencia megoldásával pedig szinte bárhol és bármikor optimális online tárgyalóteremmé alakítható.

matebook-d-163.jpg

A Huawei MateBook D 16 399 990 Ft-os, a Huawei MateBook Pro X Premium Edition pedig 799 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz kapható Magyarországon augusztus 15-től.