Az Atomic Games műhelyében készülő Six Days in Fallujah-ra már a bejelentésekor felfigyeltünk, hiszen a fejlesztők azt a célt tűztek ki maguk elé, hogy a lehető legvalósághűbben mutatják be az első iraki háború legdurvább összecsapását, ám már ekkor tudtuk, hogy ebből bizony baj lesz, hiszen az amerikai egységek nem éppen hősien viselkedtek, a felháborodás pedig nem is maradt el. Háborús veteránok és özvegyek ezerei tiltakoztak a játék ellen, a panaszlevelek nyomására a kiadó Konami pedig kénytelen volt otthagyni a játékot, ám ezzel a lépéssel a fejlesztőket is halálra ítélte. Az Atomic Games ugyanis ezután nem talált egy újabb kiadót, csak részleges támogatást tudott szerezni testvércégétől, a Destineertől, most pedig arról hallani, hogy hamarosan bezárnak.

Egy ismeretlen belső forrás állítása szerint a stúdió eredeti 75 fős stábjából már csak egy tucatnyian dolgoznak, de ők sem a fejlesztéssel foglalkoznak, csupán a folyó ügyeket rendezik el, azaz a cég féllábbal már a sírban van.

Az Atomic Games még nem kommentálta a híresztelést, de tekintve, hogy az egyetlen projektjük, a Six Days in Fallujah zátonyra futott, könnyen megeshet, hogy ismét búcsút kell intenünk egy stúdiónak.