A Blizzard terepe és fő piaca Dél-Korea, ez abból is látszik, hogy a legjobb kompetitív játékosok ott már csecse aranyozott puskákkal villoghatnak, de ha te is igazán jó vagy, mától te szintén bezsákolhatsz egyet. Ehhez nem kell mást tenned, mint a legjobb játékosok közé beverekedni magad az egyelőre még tesztüzemben elrajtoló kompetitív játékmódban. Hogy megnyíljon, le kell játszanod tíz rangsorolt mérkőzést, ekkor kapsz egy pontszámot, ami alapján veled egyenrangú játékosokkal fog párba állítani a játék. A lehetőség azonban csak 25-ös szint felett él, és egyszerre legföljebb 10 ezer játékos terhelheti a rendszert.

Szóval egy kis szerencsére, vagy sok türelemre is szükség lesz, figyelembe véve, hogy tízmillióan nyúzzák az Overwatch-ot. A szerverek Amerikában találhatóak, de bárhonnan csatlakozhatunk a nyugati féltekéről, természetesen a szerzett statisztikák a tesztrendszerben maradnak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

És persze arról se feledkezzetek meg, hogy a PC Guru Show-n lesz Overwatch verseny is, az első selejtezők most hétvégén kerülnek megrendezésre!