• Mindjárt kész a Starbound
  • A fejlesztők részletezték mire számíthatunk a kész játékban
  • A Starbound 2013 óta van bétaállapotban

A Starbound már egész rég, 2013 óta elérhető, de mindeddig csak bétaállapotban, ez viszont hamarosan változni fog. A Chucklefish Games jelezte, hogy már majdnem kész a játék, bár egyelőre pontos dátumot még nem adtak.

Azt megtudtuk, hogy a késznek tekinthető 1.0 kiadás tartalmazni fogja a teljes történetet, valamint a sandbox világot, ami immáron változatosabb, gazdagabb és új helyszíneket is tartalmazó bolygókkal várja a felfedezőket. Ezen kívül új mellékküldetések és a procedurálisan kialakított missziók is lesznek, a kolóniák lakói csatlakozhatnak a legénységünkhöz, és onnantól kezdve segíthetnek, illetve ha ez utóbbi túl sok melónak tűnik, akkor zsoldosokat is fogadhatunk.

Továbbá, átalakul és átláthatóbb lesz a tárgykészítés, illetve hasonló folyamaton megy át a háziállatok befogása. Az állatokat különleges tulajdonságokat adó nyakörvekkel láthatjuk el, illetve a főhősünket is fejleszthetjük. Ehhez kapcsolódón új fegyverek és javított harcrendszer is lesz, és úgy általánosságban egy jobb, csiszoltabb játékot kapunk.

Az 1.0 további részleteit itt találjátok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!