• Új Resident Evil játékot mutatnak be
  • Ez lesz a Project Resistance
  • Még nem tudni, hogy milyen játék lesz

FRISSÍTÉS: Alig pár órával azután, hogy megírtuk a hírt, miszerint a Capcom szeptember elején bejelenti az új Resident Evilt, a 5eye-samurai nevű Reddit-felhasználónak sikerült begyűjtenie néhány előképet a Youtube-ról, amik a trailerből vannak - bár maga a videó még nem éles, de a Youtube már listázza.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

EREDETILEG ÍRTUK:A Resident Evil 7 és a Resident Evil 2 Remake sikere után elmondhatjuk, hogy nagyon jól megy a sorozatnak, ami az ötödik és hatodik résszel kicsit mélypontra jutott. Hamarosan pedig befut a következő felvonás, bár azt még nem tudni, hogy egy újabb számozott részt, egy spin-offot vagy egy remake-et kapunk.

Korábban már kaptunk hírt a program fejlesztéséről, hiszen a Capcom a rajongóknak már elárulta, hogy készül és szeptember elején kipróbálható lesz egy bétateszt folyamán. Most viszont már pontos dátumunk is van, az új Resident Evilt, ami jelenleg Project Resistance néven fut (még nem tudni, ez lesz-e a végleges címe) szeptember 9-én lesz leleplezve. A bejelentést a Resident Evil hivatalos Youtube-csatornáján követhetjük majd, ahol már el is kezdődött a visszaszámlálás.