Néhány kiválasztott már kipróbálhatta a többek közt a Gears of War és az Unreal Tournament-szériákat jegyző Epic Games friss akciójátékát, a Paragont PC-ken, melynek tesztelése éppen a hétvégén folytatódik tovább: szombaton és vasárnap hét-hét órára szabadulhatnak be a játékos a virtuális harcterekre. Erre azonban a jelek szerint a PS4-es felhasználóknak sem kell már sokat várniuk, ugyanis az Epic egy e-mail üzenetben tudatta sokakkal, hogy hamarosan kiterjeszti a tesztelés lehetőségét a Sony platformjára is.

Természetesen ezen esetben is csak a stúdió által invitált játékosok vehetnek részt a próbakörben, aminek eléréshez a legfontosabb, hogy PlayStation Network azonosítónkat összekössük az Epic Games felhasználói fiókunkkal. Utána már nincs más dolgunk, mint türelmesen várni és reménykedni abban, hogy mi is a kiválasztottak közé kerülünk.

Persze aki most nem jut be, annak sem kell búslakodnia, hiszen a fizetős korai hozzáférés idén tavasszal indul el, a nyáron startoló nyílt bétateszt során pedig már tényleg bárki kipróbálhatja majd a Paragont, mely az ígéretek szerint egy akciódús, pörgős, külső nézetes MOBA, amit ráadásul a PS4-es és a PC-s tábor együtt nyúzhat a cross-play funkciónak köszönhetően.