Ahogy a többi nagy kiadó, úgy a Warner is megérezte a válság hatásait. Bár a tévés és filmes részleg 9%-os növekedést tudhat magáénak, a játékokkal kapcsolatos divízió gyanúsan hallgat anyagi helyzetéről. Mi több, a Warner utóbbit alárendelte előbbinek, azaz a 9%-os emelkedésben valahol a játékoknak is jut szerep (a Warner egyébként elég kicsi halnak számít a videojátékos piacon).


Batman: Arkham City videoteszt (Bate és Chris)

Akárhogy is álljon most a gamer-részleg, egy biztos: a tavaly ősszel kiadott Batman: Arkham City hatalmas sikernek örvend. A kiadó most nyilvánosságra hozta, hogy eddig összesen hatmillió darabot szállítottak le a viszonteladóknak világszerte. Ez egy hatalmas szám, s bár nem fedezi az eladott példányok számát, azért ki lehet következtetni a segítségével, hogy a vásárlókat nagyon érdekli a játék.

Ez persze nem csoda, a semmiből előrobbant Rocksteady bebizonyította, hogy az Arkham Asylum nem véletlenül lett olyan jó, amilyen. Az Arkham Cityt a PC Guruban Bate mester tesztelte, tessék a videóra kattintani az exkluzív videotesztért!