Michael Fassbender, az Assassin's Creed-film főszerepét játsszó színész a The Daily Beastnek adott interjújában beszélt a projektről, mely állítása szerint folyamatosan alakul, azaz nemsokára tényleg kész kópia lehet az eredmény. Fassbender nemcsak sztárja, de társproducere is az alkotásnak, aminek forgatókönyve még most is készül -- Scott Frank írja át és pofozza ki Michael Lesslie vázlatát, ahogy azt korábban is írtuk.

"Igen, határozottan készül a film. Épp most dolgozunk a forgatókönyvön. Hallottam már róla [az Assassin's Creedről] ezt-azt, de a játékkal sosem játszottam. Nincs videojáték-lejátszóm... vagy hogy is hívják [nevet]. Egy fickóval találkoztam a Ubisofttól, aki mesélt valamennyit a háttérsztoriról. Azt érdekesnek találtam, tetszik az emlékek újraélésének ötlete." -- nyilatkozta Fassbender.

Hajszállal kapcsolódik a hírhez, hogy a Ubisoft egyesült királyságbeli márkamenedzsere, Omebline Wallon elmondta: a sorozat eddigi részeiből 6,6 millió darabot adtak el a szigetországban, ami nagyon jó eredménynek számít. Nem csoda, hogy az adatlapunkon szereplő Assassin's Creed 4: Black Flag is nagy dobásnak ígérkezik a britek körében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!