Felnőtteknek való valódi, érett játék

A két- vagy többértelmű kifejezések pajkosságát használja ki a Felnőtt Társasok hátsó gondolatok társasjátéka, amely kifejezetten a nyelvi kreativitásunkra apellál. Arra építkezik, hogy egy szókapcsolatról nagyon sokaknak valami kis pajzán gondolat jut az eszébe elsőként, pedig az akár még valami tényleg teljesen „ártalmatlan”, hétköznapi jelentéstartalmat is hordozhat.

A felnőttség nagy előnye, hogy az évek múlásával az ember minél többet tud a világról, annál több asszociációra nyílik módja. Ráadásul idővel már sokkal kevesebb lesz a tabu téma is. Nem érdemes hát kiaknázatlanul hagyni a többértelműségben rejlő kiváló lehetőségeket, s játszani egy jót!

Mit is jelenthet a pajkos leírás?

A hátsó gondolatok felnőtt társasjáték igazán remek kikapcsolódásra ad lehetőséget. Ha tartalmas és könnyed, de pikáns szórakozásra vágytok, akkor ez a szigorúan 18 éven felülieknek szánt izgalmas kellék garantáltan fel fogja dobni a hangulatot, legyen ez egy buli vagy egy visszafogott, szűk körű összejövetel is.

A játék gyakran szemérmetlennek hangzó témáival kifejezetten jó arra, hogy oldja a társaságban a feszengést, és felszítsa a hangulatot. 2-6 játékos számára fejlesztették ki, és igazából a “piszkos fantázia” segítségével kell megfejteni benne a feladványokat, vagy éppen ellenkezőleg: el kell nyomni a pajkos ideákat, s inkább arra kell koncentrálni, hogy nehogy „rossz” gondolat foganhasson meg a fejekben. 

Nagyon izgalmas, mert lényegében beszélnek a játékosok egy “dologról”, de valójában nem is „arról” beszélnek. Csuda vicces és szórakoztató.

felnotttarsasokhu-2024-aprilis-linkmarketing-3.jpg

Nyelvi leleményesség

A technikai kütyük és játékok mellett érdemes a hagyományos társasjátékokat is felvenned a programjaid közé, mert ezek kiváló szabadidős tevékenységek. Emellett pedig igazán jól szórakoztatnak, és sok-sok élvezetes órával ajándékozhatnak meg. Ha szereted a technológiai kihívásokat, akkor a nyelvi játékokat is imádni fogod.

A két- vagy többértelmű kifejezések mélységet és árnyalatokat adnak mindig a mondanivalónak, lehetővé teszik a finomabb jelentésbeli különbségek kifejezését. Az ebben rejlő játékosság kihasználása szuper ötlet. A hátsó gondolatok felnőtt társasjáték garantáltan elfeledteti veled is a hétköznapok búját, baját, s gondjait. Ha már csak egy kicsit is ki tudsz kapcsolni, önfeledten tudsz a barátaiddal és a pároddal nevetni a kedves, pikáns helyzeteken, akkor sokkal jobb színben fogod majd a világot is látni!