Az egyik olvasónk, duderanch hívta fel a figyelmünket arra, hogy bizony játékfejlesztésre adta a fejét, több mint egy évnyi munka után, tavaly októberen pedig el is készült a Global Soccer Manager névre keresztelt alkotása, ami azóta már az 1.1-es verziót is elérte.

Hazánk fiának játéka egy futballmenedzser, amiben 205 nemzet szédítően sok, 5812 csapatának egyikét vehetjük az irányításunk alá, legyen az akár a világ legeldugottabb szegletének kicsiny együttese, vagy az egyik világklasszis csapat. A Football Manager-sorozathoz hasonlóan itt is a mi kezünkben van az irányítás, belátásunk szerint kormányozhatjuk a siker felé választott gárdánkat, új tagokat toborozva és kidolgozva a biztosan nyerő taktikát.

A Global Soccer Manager április 22-től 8,99 euróért lesz megvásárolható a Desura áruházában, de ha minden jól megy, és elegen szavaznak, akkor előbb-utóbb a Steamre is felkerül a játék a Greenlight program keretében. Ha érdekel, akkor próbáld ki a demót, amiben egy fél szezon játszható le, illetve nézzetek fel a Facebook-oldalra is, ahol hamarosan nyereményjáték lesz, aminek keretében a Global Soccer Managert viheti el egy-egy szerencsés.