• Minden netflixes Marvel-hős visszakerült a Disney-hez
  • Az utolsó kettő Jessica Jones és a Megtorló voltak

A Netflix Marvel-sorozatai mindig is kényes kérdés volt az MCU számára, hiszen jogi okokból a szereplőit nem igazán szerepeltethették a nagy mozifilmekben, de még az olyan sorozatokban sem, mint a S.H.I.E.L.D. ügynökei. Emiatt csak halvány utalások jelezték, hogy a netflixes sorozatok is az MCU részei, amiket valószínűleg csak a legelvetemültebb rajongók vettek észre.

Ez viszont esélyes, hogy hamarosan megváltozik, ugyanis a The Defenders tagjai immár mind hazaértek. A ComicBook értesülései szerint az utolsó két szuperhős, Jessica Jones és a Megtroló is hazaért, a Netflix szerződése ugyanis lejárt, és immár újra a Disney rendelkezik teljes joggal eme két hős fölött is. Akárcsak a Fenegyerekkel, Luke Cage-dzsel és Vasököllel.

Ez azt is jelenti, hogy immár semmi sem áll a Marvel Studios útjában ahhoz, hogy ezeket a karaktereket használja a történeteiben. Bár hivatalos bejelentés még nem történt, de a hírek szerint a Fenegyereket játszó Charlie Coxot már látták az új Pókember-film forgatási helyszínén, és más források is hírét vették annak, hogy a vak hős is feltűnik Peter Parker új kalandjában.

jessica-jone-punisher.jpg