• Átkerül a Hall of Fame-be a Vanish és a Mind Blast
  • A helyükre bekerül 2 új Basic kártya
  • Emellett további 8 új Classic lap érkezik

A Blizzard már korábban is jelezte, hogy lehet számítani néhány új Classic lapra (sőt tavaly már érkezett is 4 darab) a Hearthstone-ban, most pedig be is jelentették, hogy milyen kártyákkal töltik fel az örökzöld szettet.

Mielőtt rátérnénk ezekre, nézzünk egy váratlan és fontos változást: "soron kívül" átkerül a Hall of Fame készletbe két Basic lap, a Vanish és a Mind Blast, melyeket tehát kizárólag Wild módban lehet majd használni a jövőben. Ezzel a későbbi dizájnlehetőségeket szeretnék bővíteni, illetve a fejlesztők szerint ez a két kártya nem illett igazán jól a Rogue, illetve Priest class identitásához. Helyettük érkezik majd a Plaguebringer, illetve a Radiance.

vanish-mind-blast.jpg

plaguebringer-radiance.jpg

Hogy mi a helyzet az új Classic lapokkal? A korábbiakhoz hasonlóan ezek is azért érkeznek, hogy betömködjék a Classic szettben keletkezett lyukakat az évenkénti Hall of Fame rotáció következtében, hiszen jelenleg kevesebb lap érhető el a játék állandó készletében, mint az induláskor, illetve az egyes class-ok közti mennyiségi egyensúly is felborult egy kicsit. A fentiek mellett tehát az alábbi nyolc lap érkezik még a korábban kirotált Doomguard, Naturalize, Divine Favor, Ragnaros the Firelord, Baku the Mooneater, Molten Giant, Azure Drake, Coldlight Oracle nyolcas helyére.

siegebreaker.jpg

gift-of-the-wild.jpg

righteousness.jpg

bright-wing-high-inquisitor-whitemane.jpg

barrens-stablehand-si7-infiltrator-arcane-devourer.jpg

A változtatások a következő nagyobb frissítéssel érkeznek majd - ennek pontos időpontja egyelőre még nem ismert. Ezzel egy meglehetősen régi "adósságát" törleszti a Hearthstone fejlesztőcsapata.