• Descent of Dragons lesz az új Hearthstone-kiegészítő címe
  • December 10-én jelenik meg
  • Jön egy auto battler játékmód is, a Battlegrounds

Ahogyan azt az évek során már megszokhattuk, idén is a BlizzCon nyitóceremóniáján leplezték le az év utolsó Hearthstone-kiegészítőjét, amely pontot tesz a Year of the Dragon, illetve a League of Evil és a League of Explorers macska-egér hajszájának végére. A Descent of Dragons fókuszában stílszerűen a sárkányok lesznek.

Az új kiegészítővel egy új kulcsszó is érkezik, az Invoke, mellyel a sárkányok legnagyobbika, Galakrond erősíthető, aki öt különböző (Warrior, Warlock, Shaman, Rogue és Priest) Hero kártya formájában érkezik, egy-egy Battlecry képességgel és új Hero Powerrel. Az Invoke lapokkal folyamatosan erősíthetjük a Hero lapot, bárhol is van (3-3 különböző formájuk lesz), és amikor kijátszunk egy ilyet, akkor automatikusan kisül majd a Hero Power is.

hearthstone-descent-of-dragons-es-hearthstone-battlegrounds-bejelentes.jpg

A legjobb hírt a végére hagytuk: a kiegészítő megjelenésekor (december 10.) mindenki megkapja majd Galakrond mind az 5 verzióját. Az eddig bemutatott kártyákat itt nézhetitek meg.

Hearthstone Battlegrounds

Ez még nem minden, a Hearthstone-csapat ugyanis egy új játékmóddal is készül, mely az elmúlt egy évben népszerűvé vált auto battler műfajt lovagolja meg. Ez lesz a Hearthstone Battlegrounds, amely 8 fős összecsapásokat kínál majd, ismerős környezetben, de teljesen új interfésszel. A nyílt béta november 12-én indul, az első trailert pedig itt láthatjátok.