• Hamarosan új időszámítás kezdődik a Hearthstone-ban
  • A Holló Évével újabb kiegészítőkre számíthatunk

A Hearthstone első idei kiegészítője a Mamut Évének végét jelzi, de egyúttal a következő ciklus is megkezdődik – ez lesz a holló éve. Mint minden új szezon, úgy ez is új kiegészítőket és kártyákat hoz magával, ami viszont azt jelenti, hogy a Whispers of the Old Gods, One Night in Karazhan, és a Mean Streets of Gadgetzan paklik lapjai kivonulnak a vadonba.

hearthstone-year-raven.png

Azaz az említett paklik kártyái már csak a Wild játékmódban lesznek használhatóak, a Standard elsősorban az új jövevényeknek ad teret, legyen az játékos vagy kártya. Három lap azonban bekerül a Dicsőség Csarnokába, vagyis mindkét játékmódban bevethető marad (Ice Block, Codlight Oracle, Molten Giant).

Az idén tehát további három kiegészítőre számíthatunk, melyek egyjátékos tartalmakat is kínálnak a számolatlan kártyalapon túl. Emellett minden játékos, aki 10 győzelmet arat a Standard játékmódban, egy új druida hőssel gazdagszik: Cenarius első lányával, Lunarával.

Lehetőségünk lesz továbbá saját bajnokságokat rendezni, hogy eldönthessük ki is az igazi ász, ennek bétájára hamarosan számíthatunk. Ahogyan a 2017-es bajnokság vége után elindul a játék hivatalos bajnoksága is, mely minden eddiginél nagyobb nyereményalappal rajtol el, és még több országba látogat el, mint tavaly.