A Hellbound főhőse Hellgore, egy izmoktól, tesztoszterontól és feltehetőleg szteroidoktól dagadó fickó, akinek fő hobbija démonok gyilkolászása... a pokolban. Már a trailer sem ígér mély történetet, de a Saibot Games állítása szerint azért mutatóba valami lesz benne, bár a fő hangsúly a kilencvenes éveket idéző játékmeneten, a pergő akción és persze minél több vér kiontásán van.

Bár a trailerben a főhősön kívül mást nem láthatunk, a monológ így is tele van kikacsintásokkal, és jár a keksz, ha mindegyiket felismered, de a pacsi csak akkor, ha játszottál is velük. Reméljük összejön a siker és egy jó játékot kalapálnak a fiúk, én biztos ott leszek, hogy rávessem magam, amint lehet.

Az argentin Saibot Games játéka, a Hellbound a kilencvenes évek olyan királyai előtt tiszteleg mint a Doom, a Quake, vagy éppen Duke Nukem. Pontos megjelenési dátumot ugyan még nem kaptunk, de a stúdió elmondása szerint „igen hamarosan” elérkezik a pillanat. Addig is már él a lehetőség a zárt bétára való jelentkezésre, melyben a Survival módot lehet majd kipróbálni.

hellbound-background.jpg