A külhoni Hellgate Guru oldal hozta nyilvánosságra a Hellgate: London Collector’s Edition tartalmát azzal, hogy mindezt megerősítette a kiadó is, tehát tuti az információ. Ezek alapján a következőkre számíthatunk pár ezressel többért:
  • Különleges csomagolás és kivitelezés;
  • Természetesen a játék, 2 DVD-n (!);
  • Bónuszlemez, rajta egy „Hogyan készült” videóval és a hivatalos zenei anyaggal;
  • Hellgate: London térkép, poszter kivitelben;
  • Képregénykönyv;
  • Egyedi figura („pet”), mégpedig egy mantawraith.

Hellgate: London - gyűjtőknekAz utolsó három elemre kitérnék bővebben. Elsőnek sokakban felmerülhet, hogy mivégre a térkép, amikor a játék a Diablóhoz hasonlóan véletlenszerűen építi fel a pályákat. Nos, ez csak félig igaz, hiszen a londoni főbb területek azért fix helyen vannak, ezeken belül lesz csak a „keverés”. A figura, a mantawraith, ha minden igaz, ez a szépség itt oldalt, balra fent, legalábbis egy német rajongói oldal tippje szerint, de ezt még ne vegyétek hivatalosnak – az eddig a készítők által feltárt lények között nem szerepel ugyanis.

A képregénykönyv (mely a magazinoknál komplexebb, hosszabb, sokszor igényes kivitelű, keményfedeles, gyakran inkább felnőtt olvasókat megcélzó kiadvány), külön megér egy misét. A kiadó a Dark Horse, akiknél olyan jogok vannak, mint a 300, a Sin City, a Hard Boiled, a Hellboy, játékipari licenceik között pedig például a KOTOR, illetve Roperék eme alkotása. A Hellgate: London TPB (trade paperback, a négyrészes miniszéria gyűjteménye) írója a brit, igencsak jónevű Ian Edginton (a H.G. Wells-féle Világok harca adaptációjának, illetve jó pár Aliens, Predator, Judge Dredd, sőt Batman sztori szerzője), a rajzoló pedig az ugyancsak neves, szintén angol Steve Pugh (Hellblazer, Judge Dredd, Generation X, Darkseid). A teljesen színes, 104 oldalas, 16 éven felülieknek ajánlott kiadvány ára egyébként 12,95 dollár, így, bár még nem tudni, mennyibe kerül majd a CE, véleményem szerint már ezért megéri majd ezt a verziót  megvásárolni.