Elöljáróban annyit, hogy kicsit furcsállom a Heroes over Europe újbóli bejelentését. Ugyanis 2007-ben egyszer már leleplezték a játékot, amit itt a PC Guru Online-on meg is írtunk (lásd: kapcsolódó hír). Talán elfelejtkeztek erről a készítők? Mindegy is, legyen ez a hír egy kis emlékeztető, három új képpel, és néhány újdonsággal kiegészítve.

A Transmission Games fejlesztésében álló Heroes over Europe története London németek általi bombázásával kezdődik, és Berlin elfoglalásával végződik, mindeközben a 2. világháború híres csatáit játszhatjuk újra a szövetségesek oldalán.

A fejlesztők egy vadonatúj grafikai motort építenek a játékukba, amivel igazi „next-gen” grafika tárul a szemünk elé. Mivel a külső nem minden, ezért a készítők a belbecsre is odafigyelnek, így hát új és izgalmas játékmódokkal kedveskednek a repülés szerelmeseinek.

Ha egyedül nem volna elég szórakoztató a különböző háború sújtotta vidékek fölötti légi csatározás, akkor megnyugtatásként közlöm, hogy multiplayer mód is lesz a játékban, ami 16 főnek biztosít majd szórakozást.

A megjelenés 2009-ben esedékes Xbox360, PS3, és PC platformokra egyaránt.