Ahogy azt bizonyára mindnyájan tudjátok, a PC Guru magazinban megjelent tesztjeink idővel mind kikerülnek a PC Guru Online-ra is, és az új oldal indulásával elhatároztuk, hogy a nyomtatott és internetes megjelenés között két hónapra csökkentjük a szünetet. Jelenleg ettől a tervtől még egy kicsit messze vagyunk, de igyekszünk pótolni a lemaradásunkat, így mostantól naponta teszünk ki egy-egy újabb írást ide a PGO 4.0-ra, és minden hét végén összegyűjtjük nektek az elmúlt hét nap termését, hogy lehessen csemegézni. Lássuk a 12. hét felhozatalát!

Anno 2070: Deep Ocean

Egy év a játékiparban hosszú idő, és az, hogy a Ubisoft nem egy új Annót, hanem egy régi vágású expanziót jelentet meg a 2070-es évjáratú játékához, mindenképp dicséretes. És hogy a csomag megéri-e a beruházást? Nos talán két oldal elég lesz ennek megválaszolására... Olvassátok el ]{redenc tesztjét, amihez egyébként tippeket is csatoltunk.

The Secret World

Annyira jó lenne, ha végre jönne egy MMOG, ami felkorbácsolná az évek óta tükörsimán feszülő állóvizet a játékipar eme szegmensében. Ha végre jönne egy olyan játék, amelyben a hardcore- és a kocajátékos is megtalálja a számításait, ami egyaránt szórakoztató az első húsz és a kétszázadik óra után is. Az Age of Conan készítői most ismét tettek egy próbát ennek teljesítésére. Olvassátok el Chris tesztjét.

DmC: Devil May Cry

A DmC: Devil May Cry a bejelentése óta osztja meg a sorozat rajongóit, és most kiderül, hogy mit nyújt a sorozat legújabb, teljesen újragondolt része. Pizza, szex, erőszak, poénok és rövid szavatosság... ezt hozta az új DmC! Olvassátok el Chocho tesztjét.

Inversion

Amikor először hallottunk az Inversionről, azt hittük, hogy jó lesz, mert hát hogy lehetne elrontani egy olyan szuper ötletet, mint a szabadgravitációs játékmenet? Nos, a Saber Interactive megtalálta a módját: hagyjuk ki a játék legfontosabb részét. Olvassátok el Chocho tesztjét.

Far Cry 3

Két hónappal a megjelenés előtt ugyan már volt lehetőségünk kipróbálni a Far Cry harmadik részét, és már akkor is látszott, hogy egy ígéretes játék van születőben, de a végeredmény még a korábbi tapasztalatok fényében is felülmúlta a várakozásainkat. Megérkezett 2012 legjobb FPS-e! Olvassátok el Bate tesztjét.

The Amazing Spider-Man

A Spider-Man: Edge of Time csúfos leszereplése után nagyon bíztunk benne, hogy a Csodálatos Pókember film mellé érkező játékadaptáció kiköszörüli a csorbát, és végre egy olyan programot kapunk, amiben élvezet a hálószövő bőrébe bújni. Hiába kaptuk meg azonban ismét a szabadon bejárható New Yorkot, a végeredmény ezúttal sem egy olyan játék, amire évek múltán is emlékezni fogunk. Olvassátok el Bate tesztjét.

XCOM: Enemy Unknown

Dúl a retróláz, a rebootok és remakek idejét éljük, ám sajnos ért már minket keserű csalódás ezen a téren, elég csak a Syndicate átfogalmazására gondolnunk. Emiatt is szorongtunk kicsit az újraértelmezett X-COM miatt -- nagy örömünkre azonban feleslegesen. Olvassátok el ]{redenc tesztjét, amihez szintén mellékeltünk pár tippet.

Olvasói tesztek