Azt hiszem, hogy az egész szerkesztőség nevében mondhatom, hogy a PC Guru az a hely, ahol jó értelemben találkozik a munka és a szórakozás, valamint a hobbi és a hivatás. Az ember általában a hétvégékbe igyekszik belesűríteni mindazt, amire hétköznap nem jut ideje, köztük egy kis kikapcsolódást is, és mivel utóbbi sok esetben egyenlő a videójátékokkal, gyakran ezeken a napokon kerül elő egy régi kedvenc, egy kihagyott újdonság, vagy akár egy várva várt új megjelenés. Hétvégame rovatunkban, hétről hétre, néhány szerzőnk ad egy kis betekintést abba, hogy náluk éppen melyik cím és milyen okból került terítékre, de lássuk is, hogy mi jutott erre a hétre.

descriptive text

wilson

Habár a múlt héten sikerült eljinxelni, erre a hétre konkrétan a hónap mind a két tesztjátéka beesett, szinte egy nap eltéréssel. Ezért nem is kérdéses, hogy mivel fogom tölteni a hétvégém: a mostani még az éjszakáról és egy nyomozásról szól, a jövőhéttől viszont már az űrbe fogok menni. Meglátjuk, mekkora sikerrel és élvezettel, de így legalább már nem kell azon dilemmáznom, hogy mivel töltöm a maradék időm.

swans.jpg

A napi Valorantozást – mivel szó szerint minden egyes napom része – már meg se említem, ahogy azt sem, hogy mellette még várnak a társasok is, úgyhogy unatkozni nem fogok, de talán aludni sem. Az viszont biztos, hogy ezek után belevetem magam a backlogom egy masszívabb címébe, mert ki vagyok éhezve egy nagyobb, hosszabb lélegzetvételű RPG-re, még úgy is, hogy tudom, a Xenoblade Chronicles 3 Damoklész kardjaként lebeg a fejem felett, hiszen ha szerencsénk van, hetekkel a megjelenés előtt megérkezik a tesztkulcs. De mivel ezt most ide leírtam, valószínűleg a sors közbe fog szólni.

bullseye

Artúr király és Mordred vidám családi kalandjai kissé elhúzódtak, de azért kijótékonykodtam magam a Not for Broadcastban is a nagyobb kaszabolások között, és nagyon megérte. Mármint mindkettő. Most nyilván mindenki hátrahőköl majd a meglepetéstől, de a hétvégén ismét indie címek jönnek. Erre a hónapra ugyanis extra nagy merítést kaptam a Radar alatthoz, és extrán el vagyok maradva velük. Rossz, gonosz, haszontalan, csúnya Mordred! Minden az ő hibája!

hetvegamebullseye20220511.jpg

Persze a Mass Effect felbukkanása a hírekben erős késztetést jelent, hogy folytassam a Legendary Edition-t, de most nem hinném, hogy lesz rá időm. Másrészt érdekes verseny lesz, hogy én fejezem be előbb a trilógiát, vagy a BioWare a folytatás fejlesztését, megfelelő minőségbiztosítással. Mindenki megteheti a maga tétjét.

Ez lett volna Hétvégame rovatunk e heti beszámolója. Ti melyik játékba ugrotok bele a hétvégén?