320 jelentkező, 3 körös selejtező, 1 nagydöntő, és 1 millió forint összdíjazás. Röviden ezekkel a számokkal lehetne leírni a szombaton elrajtoló Fusion PUBG Magyar Kupát. A verseny egy nagyszabású online rangadó, melyre egy barátjával közösen bárki nevezhet, és ismert streamerekkel szemben veheti fel a kesztyűt a csirkevacsoráért.

Ketten a világ ellen

A Fusion PUBG Magyar Kupa menete a következő. A verseny 4 héten keresztül tart, és a hét végén, szombaton és vasárnap zajlik le. Az aktuális körre történő regisztráció hétfőn indul, mely péntekig, vagy a szabad helyek feltöltéséig minden magyar állampolgár számára nyitott, aki betöltötte a 14. életévétét. (18 éves kor alatt írásos szülői beleegyezés szükséges a nevezéshez.) A versenyre bejutott játékosok Duo játékmódban, vagyis párosban játszhatnak a csirkevacsoráért.

A nevezést minden héten meg kell ismételni, tehát azok, akik kipróbálták magukat az első körben szintén kötelesek átesni a második heti nevezési folyamaton. Emellett azok, akik kihagytak egy hetet egyaránt nekivághatnak a kupának. Figyelem! A játékra való nevezést minél hamarabb érdemes meglépni, mivel a helyek gyorsan fogynak. Az első héti selejtezőre napok alatt betelt a jelentkezési lista, szóval javasolt, hogy a 21-én megnyíló második szakaszra még aznap leadjátok a regisztrációs kérelmet. A bajnokságra a Fusion PUBG Magyar Kupa oldalán jelentkezhettek, ahol a verseny szabályzatát is megtalálhatjátok.

PUBG Fusion Magyar Kupa

Pontot vagy életet

A játék nem babara megy. A megnyerhető teljes összeg kerek 1 000 000 forint, mely az első 10 helyezett között oszlik el. A legkisebb megnyerhető pénzjutalom 22 500 forint, a legjobb PUBG duó pedig akár 300 000 forintot is hazavihet. Nem rossz keresetkiegészítés, meg kell hagyni.

Ahhoz, hogy valaki győztesen távozzon nem szükséges mindig elsőként végeznie. A Fusion tornája az ESL által bevezetett rendszert követi, melynek lényege, hogy nem csupán a jó helyezés után jár pont a játékosoknak, de a killeket is jutalmazzák. Ezzel a megoldással a verseny résztvevői kockázatra kész hangulatban vágnak neki a köröknek, ahelyett, hogy a térkép egy szögletében lecövekelnének, és tátott szájjal várnák, hogy a szájukba repüljön a csirkevacsi.

Véssétek a naptárba

A verseny egyik fő támogatója a Twitch, szóval az élő közvetítéssel, mely a Fusion TV csatornáján lesz megtekinthető sem lesz gond. A bajnokság első fordulója május 19-én, szombaton, 16 órától veszi kezdetét a selejtezőkkel, majd 20-án folytatódik a döntővel. Az utolsó, nagy döntő június 9-én, szombaton fog lebonyolódni.