A State of Decay legutóbbi foltja több kárt okozott, mint hasznot. Számtalan felhasználó jelezte, hogy mióta feltelepítették a frissen érkezett javítást, Xbox 360 konzoljuk folyamatosan lefagy, illetve összeomlik a játék futtatása során. Szerencsére a fejlesztésért felelős Undead Labs jól kezeli a helyzetet: megkérték a játékosokat, hogy akiknek módjában áll, juttassák el mentett állásaikat a céghez, hogy ezzel segítsék a probléma gyökerének felkutatását.

„Amennyiben lefagyott a játékotok, vagy nem juttok tovább a töltőképernyőnél, olvassátok el a további bejegyzéseket!” -- tette közzé Twitteren a cég -- „Néhány olyan problémába ütköztünk, amiket pillanatnyilag nem tudunk beazonosítani.”

Az Undead Labs igyekszik elhárítani a problémát és mindent megtesz azért, hogy mihamarabb használhatóvá tegyék a State of Decay Xbox 360-as verzióját. Szerencsére akad anyaguk bőven, hiszen különböző internetes fórumokon érkeznek újabb bejegyezések, amiknek segítségével feltárhatják a probléma okát, és hamarosan minden visszaáll a megszokott kerékvágásba.

A State of Decay PC-s megjelenése még várat magára, Xbox 360-as tesztünket a PC Guru július 11-én megjelenő számában olvashatjátok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

State of Decay -- Megjelenés: 2013. június 5. -- Gépigény: nem ismert