• Seven Deadly Sins néven kap DLC sorozatot a Hitman 3
  • Az első kiegészítőhöz tartozó Season of Greed pedig élesedett is
  • Különféle Featured Contract, Escalation és Elusive Target küldetéseket hozva magával

Az IO Interactive még március végén jelentette be, hogy Seven Deadly Sins néven hétrészes DLC csomaggal bővül a Hitman 3. Ezek a kiegészítők, ahogy a nevük is sejteti, a hét főbűnre fókuszálnak, közülük az első pedig, ami a kapzsiságot állítja a reflektorfénybe, már el is rajtolt. Ennek örömére pedig kaptunk egy videót a fejlesztőktől, melyben elmagyarázzák, pontosan mi minden vár ránk a kapzsiság szezonjában.

A DLC egyik első újítása a The Greed Enumeration Escalation küldetés, melyben pénzérméket gyűjthetünk Dubaiban, büszkén feszítve aranyozott zakónkban. Emellett a mai napon érkezett egy Elusive Target Dartmoorba a The Collevctor képében, április 15-én pedig élesedik két Featured Contract a Two Angry Gamers csapatától. Ezt követően április 23-án egy újabb Elusive Target leszedése lesz a feladatunk Hawke’s Bayben, a hónapot pedig egy újabb Escalation zárja április 29-én a The Jinmzhen Incident képében,

Mindez azonban még nem minden, az új szezonok ugyanis nem csak egy hónapig tartanak, ennek megfelelően pedig még május 6-án is érkezik három Featured Contract az Achievement Hunter csapatától amik Berlinbe, Mendozában és Schongqingben játszódnak.