• A minap új event indult a Hitman 3-ban
  • Három célpontot kell eliminálnunk
  • Az esemény tartósan megmarad azoknak, akiknek megvan a Hitman 3

A kopasz gyilkos visszatér Angliába a Hitman 3 ingyenes Escalation eseményére, a Dartmoor Garden Show-ra. A datmoori birtokon ennek megfelelően négy különböző, látványos kertet rendeznek be a ragyogó, nyári égbolt alatt.

Persze a 47-es nem kertészkedni jön, hanem egy, az első végigjátszás során háromrészes misszión vesz részt, amely alatt a megbízó és a bűntárs is véletlenszerűen lesz kijelölve. Ha sikerült mindhárom szcenáriót befejezni, akkor feloldjuk a Summer Sightseeing Suitot.

Egyúttal feloldásra kerül a Deterministic mód is, amit úgy aktiválhatunk, hogy visszaállítjuk az Escalationt az 1. szakaszra, és egy újonnan elérhető kiindulási helyszínen lépünk be a pályára. A Dartmoor Garden Show ezután már nem fog véletlenszerű elemeket tartalmazni, azaz rajtunk fog állni, hogy ki marad életben és nyerje meg a Dartmoor Legnagyobb Kertésze díjat.

Mindezek mellett a Dartmoor Garden Show-n a Contracts Mode is elérhető, így lehetőségünk van arra, hogy saját szerződést kössünk az esemény bármelyik NPC-jével. Az event már aktív, és azoknak, akik megvan a Hitman 3, teljesen ingyenes, ráadásul véglegesen megmarad. Azok pedig, akik csak a Starter Pack-kal rendelkeznek, augusztus 17-ig játszhatnak a Dartmoor Garden Show-val.