• Február 12-15. között kerül sor a Hitman PS4-es bétatesztjére
  • Egy héttel később, február 19-22. között jön a PC-s próbakör
  • Garantált hozzáférés a játék digitális változatait vagy a gyűjtői kiadást előrendelőknek jár

Már csak pár nap, és végre belevághatunk a 47-es ügynök legfrissebb kalandjába, a Square Enix pedig egy új trailer mellett sok fontos részletet is elárult a bétateszttel kapcsolatban.

Elsőként a PS4 tulajdonosok vághatnak neki a bétának méghozzá február 12-én (február 15-ig), amit a PC-sek követnek egy héttel később, február 19-én (február 22-ig), Xbox One konzolokon sajnos nem lesz lehetőség kipróbálni a Hitmant megjelenés előtt. Garantált helyet csak abban az esetben nyerünk a tesztre, ha előrendeljük a játék Full Experience, Intro Pack, vagy gyűjtői változatát, sajnos a dobozos verzió előrendelői nem nyernek bebocsájtást a szerverekre. A béta során elért eredményeinket nem vihetjük tovább a teljes változatba, ám szabadon készíthetünk képeket és videofelvételeket a próbakör során.

A teszt csak a játék prológusát tartalmazza, ami egy szigorúan titkos toborzó és kiképzőbázison játszódik, és felfedi, hogy miként csatalakozott a 47-es ügynök az ICA nevű szervezethez, és miként találkozott első alkalommal mentorával, Diana Burnwooddal.

De nem csak a történet-orientált misszió során próbálhatjuk ki az új játékmenet elemeket, hiszen két kötetlen tréning küldetés is rendelkezésünkre áll ehhez, melyeket akárhányszor teljesíthetünk a béta során. Ugyanakkor a Contracts játékmódot sajnos nem foglalja magába a PS4-en 4.7 GB-ot nyomó kliens, ami számítógépeken is hasonló méretű lesz. A játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges, ugyanakkor a PlayStation Plus tagság nem feltétele a bétának PS4 konzolokon.

Emellett a Square felfedte a játék gépigényét is, ami a következőképpen alakul:

Minimum rendszerkövetelmény:

Op. rendszer: OS 64-bit Windows 7
Processzor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
DirectX: 11

Ajánlott rendszerkövetelmény:

Op. rendszer: OS 64-bit Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1) or Windows 10
Processzor: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290