• A Steamről eltűnik az Intro Pack és az Upgrade Pack
  • PC-n és Xbox One-on kedvezményesen frissíthetjük fel az Intro Packot a The Complete First Seasonra
  • PS4-en és Xbox One-on az egyes epizódok önállóan is megvásárolhatóak maradnak
  • Hitman teszt

Elég kényes a helyzete a Hitmannek. Bár a Square Enix megvált a játékot fejlesztő IO Interactive-től, a jogok úgy tűnik, náluk maradtak és szeretnék tető alá hozni a beígért második évadot. Ennek előjele lehet, hogy a fejlesztőcsapat ma bejelentette: megváltozik a játék digitális beszerzési módja, s ez segít nekik a jövőbeni terveik megvalósításában.

A tervekről többet nem árultak el, de a változásokról igen. Nagyjából két hét múlva PC-n már csak a Hitman: The Complete First Season című csomag lesz elérhető, a bevezető epizódot tartalmazó Intro Packot, valamint a többi epizódot tartalmazó Upgrade Packot kiveszik a Steam kínálatból. Ha viszont már megvan az Intro Pack, akkor kedvezményesen szerezheted be a teljes évadot, ugyanis csak azokért a részekért kell fizetned, amik nincsenek meg.

Xbox One-on szintén élni fog ez a kedvezmény, annyi különbséggel, hogy ott az egyes epizódok külön is elérhetőek maradnak, akárcsak PS4-en. A Sony konzolján viszont nem frissíthetjük fel az Intro Packot kedvezményesen a The Complete First Seasonra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!