Immáron pontos információnk is van arról, mikor fog megjelenni a Battlefield 4 Second Assault letölthető tartalma: a korábbi szivárgás hiteles volt, vagyis tényleg február 18-án van a premier -- legalábbis azoknak, akik Premium előfizetők, mindenki másnak ugyanis két hetet várnia kell, s csak március 4-én szállhatnak be.

A Second Assault eddig kizárólag Xbox One konzolra volt letölthető, jövő héttől azonban már a PC-s, a PS4-es, a PS3-as és az Xbox 360-as közönség is belekóstolhat a Battlefield 3-ból visszatérő négy térképbe. A felhozatalban az Operation Metro, a Caspian Border, a Gulf of Oman, és az Operation Firestorm található meg, természetesen mindegyik megkapta az egyedi Levolution-pillanatát, az óriási rombolás szerelmeseinek.

A DICE továbbá bejelentette, hogy már úton van a Battlefield 4 harmadik expanziója is. Ez a Naval Strike nevet kapta, s valamikor március magasságában válik majd elérhetővé a megszokott módon, előbb a Premium tulajoknak, aztán pedig a többieknek. Erről egyelőre csak annyit tudunk, hogy négy új pályára (Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker, Operation Mortar) és intenzív vízi összecsapásokra számíthatunk, valamint új játékszereink is lesznek. 

battlefield-4-naval-strike-dlc.jpg