Rengeteg szivárgás és pletyka után ma végre megtörtént az, amit már milliónyi rajongó tűkön ülve várt: a kiadó hivatalosan is bejelentette a Call of Duty-sorozat következő, az Infinity Ward berkeiben készülő részét. Örömünk azonban még nem lehet teljes, ugyanis csak egy kedvcsináló érkezett -- a részleteket az új Xbox bemutatójakor fogjuk megkapni, tehát május 21-én.

A cég a május elsejét a várakozás fokozásának szentelte, hiszen előbb a hivatalos oldalon jelent meg a „Szellemek valódiak” felirat, majd aktiválták a kapcsolódó Facebook-oldalt, végül pedig kiadták a kedvcsináló videót. Ez azonban nagy sajnálatunkra pont annyira volt érdekes, mint a megelőző felvezetés, hiszen csak egy hangzatos kis szösszenetről van szó, semmi többről.

A kiadott közleményben az Activision csak virágnyelven volt hajlandó beszélni, mondván új történetet, új karaktereket és egy teljesen új világot kapunk, mindez pedig egy új, úttörő grafikusmotor segítségével jelenik majd meg előttünk, egyszóval megerősítették a korábbi szóbeszédeket. Az is igaz volt ráadásul, hogy a játék novemberben 5-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra (Wii U átiratról nem volt szó még), illetve a következő generációs konzolokra is kapható lesz, amint azok a boltokba kerülnek.