• Szeptember 23-án startol a Rocket League ingyenes verziója
  • PS4-en, Xbox One-on, Switch-en és az Epic Games Store-on lesz elérhető

Két hónapja tudjuk már, hogy free-to-play modellre vált a Psyonix sikeres autósfocija, a Rocket League, most azonban végre arra is fény derült, hogy pontosan mikor: szeptember 23-án startol az ingyenes verzió, méghozzá PS4, Xbox One, Switch és PC platformokon egyaránt – utóbbira az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető a jövőben.

hivatalos-jovo-heten-valik-ingyenesse-a-rocket-league.jpg

Akiknek esetleg a Steam-verzió van meg a Rocket League, azok természetesen továbbra is játszhatnak majd, illetve a frissítéseket is ugyanúgy megkapják, de PC-re a jövőben csak az Epic Games áruházából lesz elérhető a játék, ahol a többi platformon lévő profilunkat is csatolni tudjuk majd, vagyis platformtól függetlenné válik az előrehaladás a játékon belül.

A ma érkező frissítésben azok, akiknek már megvan a játék és kiérdemelték a Legacy státuszt, megkapják az ezért járó ingame jutalmakat. A 10 dolláros Epic Games Store kupont pedig mindenki megkapja majd, aki szeptember 23. és október 23. között hozzáadja a könyvtárhoz a játékot – ezt 15 dollár feletti vásárlásnál lehet majd beváltani.

Jövő héten tehát startol az ingyenes Rocket League, és vele együtt az első szezon is – a bejelentés mellé egy ütős trailert is kaptunk.