• Amy Pascal producer bejelentette, hogy már dolgoznak a Venom folytatásán
  • Egyelőre nem tudni, hogy a szimbióta feltűnik-e a Nincs hazaútban
  • [SPOILER] Eddie Brockék alternatív idősíkra kerülnek a 2. rész végén

A Marvel Moziverzumban megszokhattuk már, hogy valamilyen stáblistás jelenettel igyekeznek megágyazni a következő epizódnak. Így történt a Venom 2 esetében is, sőt rendhagyó módon nem különböző karakterek találkozásával csigázta fel a nézőket a stúdió, hanem rögtön bemutatta a következő film konfliktusát: [SPOILER] Eddie Brock és a szimbióta alternatív idősíkon találja magát.

Azóta is folyik a találgatás, hogy Venomék vajon feltűnnek-e majd a Multiverzum szálainak összekuszálását ígérő Pókember: Nincs hazaút cselekménye során. Akármi is történik a december 17-én debütáló opuszban, Amy Pascal producer elmondta, hogy bár jelenleg az új Pókember filmre koncentrálnak, elkezdődtek a Venom 3 munkálatai.

Hivatalosan is trilógiává bővül tehát a népszerű antihőst középpontba állító széria. Akadnak bőven izgalmas történetek a képregények hasábjain, amiket adaptálhat a produkció, mégis valószínűbbnek tűnik, hogy előbb-utóbb szembenéz egymással Venom és Pókember. Ti milyen szituációban látnátok szívesen legközelebb a szimbiótát?

mv5bogewnmfjmmmtngrmzs00zgzmlwi3njitotzjzdzizjqxy2vhxkeyxkfqcgdeqxvyodk4otc3mtyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)