• December 17-én debütál a Nincs hazaút a mozikban
  • Peter Parkert a teljes lelepleződés veszélye fenyegeti
  • Doctor Strange nyújt neki segítséget, de azzal átszabják a Multiverzumot

Pókember: Nincs hazaút első előzetese csak fokozta a rajongók érdeklődését a számos megerősítetlen pletykától és feltevéstől övezett filmmel kapcsolatban, most pedig újabb hosszú, magyar nyelvű trailert közölhetünk. Hiába várják sokan, egyelőre nem tűnik fel a kamera előtt a korábbi Pókembereket megformáló Tobey Maguire és Andrew Garfield, amint Venomot sem látjuk.

Maradnak a hipotetikus fejtegetések a történetet illetően, bár az alapszituációt világosan felvázolja a trailer: amikor Peter Parkert eléri a lelepleződés veszélye, Doctor Strange-hez fordul segítségért, hogy elfeledtesse a világgal kitudódott kettős identitását. Ő azonban egy elhamarkodott varázslattal csak összekuszálja a Multiverzum szálait, aminek eredményeképp egy valóságba hozza a párhuzamos univerzumok gonosztevőit.

December 17-én debütál a hazai mozikban a Nincs hazaút, ami talán Tom Holland utolsó jelenése lesz Peter Parkerként. A színész legalábbis kifejezte a napokban, hogy nem szeretné örökké a hálószövőt játszani, illetve Miles Morales MCU-ba való bevezetését javasolta. Holland mellett természetesen visszatér Ned és MJ szerepében Jacob Batalon és Zendaya. A további szerepekben feltűnik Doctor Strange (Benedict cumberbatch), Doctor Octopus (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx), a Gyík (Rhys Ifans), Sandman (Thomas Haden Church) és Zöld Manó (Willem Dafoe).

mv5bmde0mthmmwytyja5ni00yzk2ltg1otitzteyn2i0yjjlntewxkeyxkfqcgdeqxvynjczote0mzmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)