• Ninja szívesen szerepelne több filmben is
  • A decemberben érkező Free Guy-ban is felbukkan majd

Igencsak mozgalmasra sikeredett az elmúlt egy év a világ legismertebb videojátékos streamere, Tyler "Ninja" Blevins számára, hiszen azok után, hogy tavaly augusztusban elhagyta a Twitch-et a Mixer kedvéért, a Microsoft platformja a napokban leállt, lezárva ezzel egy váratlanul rövid fejezetet Ninja karrierjében. Hogy hol folytatja a streamer, azt továbbra sem tudni, és nem is feltétlenül ez az egyetlen dolog, ami jár jelenleg a fejében a jövőjét tekintve, a Hollywood Reporter cikkéből ugyanis kiderül, hogy Ninja erősen kacsingat Hollywood felé.

hollywood-fele-kacsingat-a-vilag-legnepszerubb-streamere-ninja.jpg

A filmezés nem teljesen ismeretlen terep a streamer számára, hiszen felbukkan majd többek között Ryan Reynolds új filmjében, a jelen állás szerint decemberben érkező Free Guy-ban is, de később is szívesen kipróbálná magát, legyen szó további filmekről, szinkronmunkákról van rajzfilmekről.

Ninja sok forgatókönyvet is olvas, és bár nagyon örülne, ha a filmiparban is sikerülne érvényesülnie, elmondása szerint nem fogja mindenáron erőltetni a dolgot, és ha kiderül, hogy nem elég jó hozzá, akkor képes lesz elengedni ezt az álmot.