• Mától kizárólag a Mixeren fog streamelni Ninja
  • Az első hónapban ingyen lehet feliratkozni rá

Tyler “Ninja” Blevins nevével bizonyára még az is találkozott, aki amúgy nem követi a streamervilágot, vagy ha más nem, extravagáns sérója biztosan szembejött már veletek valahol. Nos, a népszerű contentgyártó most egészen váratlan bejelentésre szánta el magát, kiderült ugyanis, hogy otthagyja a Twitch-et - mától kezdődően kizárólag a Mixeren fog streamelni.

Ninjának - aki a Fortnite megjelenését követően vált igazi sztárrá a műfajban - közel 15 millió követője és nagyjából 15 ezer előfizetője van a Twitch-en (fénykorában ez utóbbi 250 ezer volt!), így lesz mit újból felépítenie a Mixeren. A Microsoft szolgáltatása azonban felszállóágban van, és egy ekkora név megszerzése hatalmas lépés lehet a platform népszerűsítésében.

"Szerettük nézni Ninját a Twitch-en az évek során, és büszkék vagyunk arra, amit elért saját maga, a családja és a játékos közösség számára. Sok szerencsét kívánunk neki a jövőben" - nyilatkozta a Twitch egyik képviselője.

Ninja - aki jövőre már mindenképpen ott szeretne lenni a Fortnite-vb-n - mostantól tehát a Mixeren lesz megtalálható, az első hónapban pedig ingyenesen lehet feliratkozni rá.

ninja-elhagyja-a-twitch-et-a-mixer-kedveert.jpg