• Ninja három könyvre szóló szerződést írt alá a Random House kiadóval
  • Ezek között van egy képregényalbum
  • Valamint egy útmutató arról, hogyan legyünk jó játékosok

Tyler Blevins, avagy Ninja, neve valószínűleg azok számára is ismerősen csenghet, akik nem rajonganak a Fortnite, a battle royale vagy úgy általában a streamelés világáért. A Twitch egyik legismertebb alkotója az elmúlt évek során számtalan helyen felbukkant már, streamelt például a szilveszter éjjelén a Time Square-ről, illetve idén szerepelt a Time magazin 100 legbefolyásosabb embert felsoroló listáján is, az úttörő kategóriában.

Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy Ninja új területeket készül meghódítani, hiszen a Twitteren nemrég jelezte, hogy aláírt egy három könyvre szóló szerződést a Random House kiadóval.  Külön érdekesség, hogy a jelek szerint mindhárom kötet még idén megjelenik, így nem is kell sokat várnunk rájuk.

ninja-celebration-01.jpg

A sort augusztusban a Ninja Notebook nyitja, mely egyrészt Blevins történetét meséli el, másrészt pedig akad benne egy csomó egyedi matrica és más apróság is. Ezzel egy időben érkezik a Ninja: Get Good című könyv is, mely nevéhez híven azt árulja el nekünk, hogyan lehetünk jó játékosok. Végezetül pedig idén decemberben debütál egy képregényalbum (avagy graphic novel) Justin Jordantól és Felipe  Magaña-tól, ami a Ninja: The Most Dangerous Game címet kapta a keresztségben. Ráadásul a tervek szerint ez utóbbi egy teljes sorozat nyitódarabja lenne, így nem kizárt, hogy a jövőben még több könyv borítójáról köszön majd vissza napjaink egyik legnépszerűbb streamere.