• Új trailer érkezett a Homefront: The Revolutionhöz
  • A bétateszt február 11-14-én lesz
  • Előtte stressz teszt január 29-én és február 5-én
  • A bétatesztben csak az Xbox One tábor vehet részt
  • A Homefront: The Revolution május 17-én jelenik meg PC, PS4 és Xbox One platformra

A nehéz utat megjárt Homefront: The Revolution hamarosan a boltokba kerül, mielőtt azonban még szabadságharcosként megküzdenénk a megszállás alatt álló Philadelphiában, egy bétatesztben lehet részünk, ami betekintést ad a játék multiplayer módjába.

A Dambuster Studios nem kompetitív multiplayerrel igyekszik elnyerni a játékosok tetszését, hanem egy kooperatív küldetéscsomaggal. A Resistance Mode keretében négyen megalkothatjuk a saját kis gerillacsapatunkat, és együtt, vállat vállnak vetve harcolhatunk a várost elfoglaló észak-koreai (KPA) erőkkel szemben, mindezt történetvezérelte küldetések formájában, és némi szerepjátékos elemekkel is megfűszerezve.

A kampányt zöldfülűként kezdjük majd, de ahogy egyre több és több megbízásban veszünk részt, igazi harcedzett katonákká cseperedünk, akiknek jobb felszereléshez, fegyverekhez és kiegészítőkhöz van hozzáférésük -- persze, közben a kihívás is nő, a KPA ugyanis jól felszerelt, szervezett és mindig túlerőben lévő sereg.

A játék zárt bétatesztelésére kizárólag Xbox One konzolon kerül sor február 11-14-én, amiben belekóstolhatunk a Resistance Mode örömeibe -- a Homefront közösség regisztrált tagjainak esélye van arra, hogy mindenki másnál hamarabb próbálják ki a programot, ugyanis belépőt nyerhetnek a január 29-én, illetve a február 5-én esedékes stressz tesztre. Bétatesztelő az lehet, aki regisztrált a hivatalos oldalon -- feliratkozni ezen a linken lehet.