• Aloy immár játszhat is a játékban
  • Méghozzá a Strike-kal
  • A Horizon: Forbidden West magyar feliratot is kap

Bár a Horizon: Zero Dawn egy nagyszerű játék, egyvalami hiányzott belőle: hiába volt egy hatalmas, kidolgozott világunk, Aloy csak annyit tehetett, hogy küldetéseket oldott meg, robotokat és embereket vadászott le, valamint vásárolgatott. Na meg persze gyűjtögethetett mindenfélét.

De igazi szabadidős tevékenységet nem folytathatott, mint mondjuk Geralt, aki a szörnyvadászatok szüneteiben leülhetett szkanderezni, kockapókerezni vagy gwentezni. Vagy éppen beugorhatott lóversenyekre és egy kis ökölvívásra is. Nos, ez a folytatásban, a Horizon: Forbidden Westben megváltozik.

A Playstation oldalán, a játékkal kapcsolatos FAQ oldalon olvashatunk a Strike-ról, amit a Horizon világában előszeretettel játszanak az emberek fából és fémből készült, robotokat mintázó figurákkal. Aloy pedig több NPC-t is kihívhat majd egy-egy meccsre.

Ugyanígy a FAQ oldalon olvashatjuk, hogy számos más nyelv mellett a Horiozon: Forbidden West magyar feliratot is kap, így ékes édes anyanyelvünkön élvezhetjük majd Aloy újabb kalandját.