A játékot készítő Guerrilla Games csapata az E3 alatt még komolyan titkolózott a játékkal kapcsolatos részeltekről. Most kiderült az, hogy erre azért volt szükség, mert nem szeretnék elvenni a játékostól a felfedezés örömét. Azt szeretnék, hogy mindenki maga fedezhesse fel a játék világa mögött álló misztikumot.

A történetre vágyó játékosokat a fő történet mellett több extra tartalom is segíti majd a játék világának megismerésében. A készítők szerint a játékosok, akik gyűjthető naplók felkutatásában, meghallgatásában és elolvasásában, valamint a grandiózus történetvezetésben lelik örömüket, azok bizony nem fognak csalódni a játékban.

A játék főhősnőjéről is többet tudtunk meg egy picivel: Aloy egy nagyon határozott és kíváncsi természet, aki pont annyira szeretné megismerni az őt körülölelő rejtélyes világot, mint az őt irányító játékos.

A játék szerepjátékos elemei viszont nem lesznek túlzottan bonyolultak, az alkotók így szeretnék megoldani azt, hogy ne zavarodjanak össze azok a játékosok, akik számára szokatlan a statisztikákra kihegyezett játékmenet.

A program érkezése 2017 február 28-án lesz esedékes, standard PlayStation 4 és Playstation 4 Pro platformokra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!