• A Killzone: Shadow Fall motorja még most is remek látványt varázsol a kijelzőkre.
  • A Killzone késztőinek új játéka, a Horizon: Zero Dawn is elképesztően gyönyörű lesz: például az arcok és hozzá tartozó mozgások is hitelesek.
  • A Horizon: Zero Dawn kiváló technológiája mellett döntött Kodzsima, mikor a Death Stranding motorját választotta ki.

A Horizon: Zero Dawnról elég megnézni egy videót, vagy megszemlélni néhány képet, és azonnal láthatjuk, hogy elképesztően gyönyörű lett a Guerrilla Games új játéka. A fejlesztők az új videóban arról beszélnek, hogy milyen apróságnak tűnő, de fontos részletek gondoskodnak arról, hogy egy hihető, dinamikus világot járhassunk majd be márciusban.

Elfelejthetjük a töltőképernyők hosszas és gyakori bámulását, így egy pillanatra sem akasztja majd meg semmi a játék által diktált tempót. A játékban való elmélyülést nem csak ez szolgálja: a tájak annyira szépek lettek, hogy szinte automatikusan elvárjuk, hogy minden egyéb finom részlet ehhez mérhető szinten legyen. A mimika is kifejezetten valószerű lesz a játékban.

A szerepjátékokban általában nem szokott teljesen tökéltes lenni a mimika, de az arcok legkisebb mozdulataira, rezdülésire is külön hangsúlyt fektettek a játék készítésekor. Az arcok nem csak állóképeken néznek ki fantasztikusan, hanem akkor is mikor megmozdulnak. Így nem csak összeségben lesz meseszép a Horizon, hanem minden fontosabb elemét külön vizsgálva is.