A Take-Two 2012-es üzleti évének első negyede nem úgy alakult, ahogy a kiadó szerette volna, s ez elsősorban Duke Nukem visszatérésnek tudható be. Az évtizedes fejlesztésű és ki tudja, mennyi pénzt felemésztő játék végül szörnyen rossz kritikákat kapott, így a kiadó részvényei akkorát estek, hogy a cég 8,6 millió dollár veszteséget termelt az elmúlt három hónap során. Bár azt hihetnénk, a Take-Two ezek után hallani sem akar a most már a Gearbox kezében lévő franchise-ról, nemrég bejelentették, hogy lesznek még Duke-játékok, most meg a céget irányító Strauss Zelnick állította, hogy igenis termel profitot a játék.

Duke Nukem Forever 2001-es játékképekDuke Nukem Forever 2001-es játékképekDuke Nukem Forever 2001-es játékképek

Akár ilyen is lehetett volna... (DNF, 2001)

"Hálásak vagyunk, amiért megálljuk a helyünket a piacon, hisz a játék negatív fogadtatása ellenére is termeli a hasznot."

Bár az újságírókat érdekelné, hogy mégis hány darab fogyott eddig a Duke Nukem Foreverből, a kiadó elzárkózik a hivatalos adatok közlésétől. Megtudtunk viszont, hogy az L.A. Noire-ból eddig 4 millió fogyott, s hogy a Red Dead Redemption újabb nehézsúlyú gorillává vált a GTA mellett a maga szerény 11 millió eladott példányával.