Előző hónapban Battlefield: Bad Company 2 bétakulcsokkal leptünk meg titeket, mostani számunkban pedig egy minden részletre kiterjedő tesztet olvashattok, amit ráadásként megfejeltünk a játékhoz tartozó legfontosabb tippekkel is. Persze nem csak ezt rejti az új Guru, hiszen a tesztek között olyan programok várnak rátok, mint a Bioshock 2, az Aliens vs. Predator új része, a Napoleon: Total War, a King's Bounty kiegészítője, az Armored Princess, a STALKER legújabb fejezete, a Call of Pripyat, illetve górcső alá vettük a German Truck Simulatort és bevizsgáltuk a kibővített Sins of a Solar Empire-t is, a Trinityt.

Battlefield: Bad Company 2 JátékképekNapoleon: Total War JátékképekBioshock 2 Játékképek

Bemutatóink között szintén nagyágyúk kaptak helyet. Itt van mindjárt a Fallout: New Vegas, exkluzív képekkel és információkkal, minden nagyobb újítással. Megkerestük a Brink fejlesztőit is egy interjú erejéig, és lerántjuk a leplet a készülő Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, a The Grinder és a Prison Break játékokról is. Továbbá első kézből számolunk be a Starcraft 2 bétában szerzett tapasztalatainkról.

StarCraft II JátékképekBrink JátékképekIgazán jó társaság!

Ha mindez nem lenne elég, akkor vannak még Guru extra cikkeink is, amelyekből megtudhatjátok, melyek a játéktörténelem legdrágább játékai, illetve, hogy pontosan milyen is, hogyha lányként vág bele ez ember a WoW-ba. Ha pedig már itt a German Truck Simulator, akkor egy összefoglaló erejéig elemeztük a korábban hanyagolt kamionos játékok széles palettáját is.

Hardver fronton a Raedon DirectX 11-es VGA-kártyáit teszteltük, bevizsgáltuk a 2 TB-os merevlemezeket, megtudhatjátok, miképp lehet Windows 7 alatt XP-t futtatni, illetve kicsit átvettük az egyre nagyobb sikereket elérő Apple történelmét is.

DVD-mellékletünkön ezúttal a tavaly megjelent Watchmen: The End is Nigh két epizódja kapott helyett. Annak idején a túlságosan magas ár miatt ugyan lehúztuk a filmadaptáció egyes részeit, de ettől függetlenül azt ajánljuk, hogy tegyetek próbát ezzel a kifejezetten szép, bunyós beat 'em up programduóval. Stratégáknak külön jó hír, hogy a lemezre felkerült az ingyenes C&C: Tiberian Sun és kiegészítője is. Természetesen most sem maradtok videótesztek nélkül, a következő játékokat mutatjuk be nektek: Bioshock 2, Dark Void, Heavy Rain, Mass Effect 2. Jó olvasást, jó szórakozást mindenkinek!

Watchmen: The End is Nigh JátékképekWatchmen: The End is Nigh JátékképekWatchmen: The End is Nigh Játékképek