• Tarantino új filmjében az 1969-es Hollywoodba kalauzol minket és középpontba kerül a véres kezű Manson-banda is
  • A Once Upon A Time In Hollywoodban Leonardo Di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Dakota Fanning és Al Pacino is feltűnik

Régóta feszült figyelemmel várja a nagyközönség Quentin Tarantino Once Upon A Time In Hollywood című új filmjét. Az amerikai rendező ezúttal az 1969-es Hollywoodba kalauzol vissza minket. Ebben az időszakban jutottak csúcsra az újbaloldali mozgalmak, dübörgött a kulturális forradalom (ld. Woodstock), Hollywood viszont épp hosszú kómájából próbált felébredni. Illetve pont ekkor kezdődött az Álomgyár másodvirágzása, olyan alkotóknak hála, mint George Lucas, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Frances Ford Coppola, Brian De Palma vagy Roman Polanski. Ugyanakkor 1969-ben került sor a filmben is középpontba kerülő Manson-banda brutális vérengzéseire.

Már elkezdődött a forgatás, mégis máig kellett várnunk, hogy a tavaly elhunyt Charles Manson szerepében feltűnő színész kiléte nyilvánosságra kerüljön. A Cinemablend értesülése szerint A tó tükre című sorozatból ismert Damon Herriman játssza majd a hippi gyilkost. Tarantino egyébként sztárparádét toborzott. Múlt héten csatlakozott a produkcióhoz Lena Dunham, illetve Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya Hawke. A főbb szerepekben Leonardo DiCapriot, Brad Pittet, Margot Robbie-t, Burt Reynolds-ot, Timothy Olyphantet, Dakota Fanninget, Tim Rothot, Michael Madsent, Kurt Russellt és Al Pacinot láthatjuk majd. Nálunk augusztus 8-án kezdik vetíteni a filmet.

once-upon-a-time-in-hollywood-first-look.jpg