• A Sonic the Hedgehog film idén novemberben kerül a mozikba
  • Kiszivárgott néhány kép Sonic karakteréről

Az nem újdonság, hogy készül a Sonic the Hedgehog film változata, magából az alkotásból azonban ezidáig egyetlen képkockát sem láthattunk még - így azt sem, miként fog kinézni maga a főhős, Sonic.

Ez utóbbi most könnyen lehet, hogy idő előtt kitudódott, a brandalkotással foglalkozó Hamagami / Carroll oldalán ugyanis felbukkant egy, a Sonic filmhez kapcsolódó aloldal, ahol különféle látványtervek szerepeltek Sonic karakteréről. (Azóta eltávolították őket, de az alábbi képen látszik a lényeg.)

sonic-film.jpg

Már az eddigi teaser poszterek alapján is meglehetősen negatív reakciók jöttek a rajongóktól, a fenti képek láttán azonban talán még annál is rosszabb a helyzet, mint amit sejteni lehetett, hiszen inkább félelmetes lett szegény Sonic, mintsem játékhű - mi lett például a kesztyűkkel?

igy-nezhet-ki-sonic-a-filmes-feldolgozasban.jpg

Maga a film egyébként félig élőszereplős lesz: a Sega sünije nyilván CG-karakterként elevenedik majd meg, de a főellenfelet, Dr. Robotnikot például Jim Carrey alakítja majd. Novemberben kiderül, hogyan - egyelőre nem vagyunk túl bizakodóak, de azért kíváncsian várjuk az első előzetest.