Aki rendszeresen játszik a Hearthstone-nal, az már valószínűleg értesült róla, de ha csak alkalmi játékos vagy akkor most szólunk, szerezhetsz magadnak egy Un'Goro paklit teljesen bérmentve. Ehhez nem kell semmi gyanús oldalra ellátohgatni, linkre kattintgatni meg adatokat megadni, elég ha játszol egy kört a Heartstone e heti Tavern Brawl módjával.

Az “Encounter at the Crossroads” egyetlen nehézsége abból adódik, hogy mind te, mind az ellenfél egy teljesen véletlenszerűen generált paklit kaptok, ezzel kéne valahogy győzelemre jutni. Ha eleget próbálkozol, a nagy számok törvénye alapján nincs akadálya annak, hogy az új kiegészítő megjelenését egy Journey to Un'Goro paklival várjad. Persze se kinyitni, se játszani nem lehet vele megjelenésig, de ajándék lónak ugye...

De ha biztosra akarsz menni és alaposan betáraznál, akkor most 50 dollár ellenében 50, egyedi hátlappal ellátott paklit kapsz, ha előrendeled a Journey to Un'Goro-t. A jövőben további ingyenes meglepetésekre is számíthatunk, ahogy a Mamut Éve beköszön a játék világába és közeledik az új kiegészítő megjelenése - a szóbeszéd szerint minden napi egy bejelentkezés után is járnak majd apróságok: arany, dust és kártyák.

hearthstone-ungoro-hd.jpg

Ti aktív játékosai vagytok a Hearthstone-nak?