• Az Infinity Ward nem hagyta ki az áprilisi tréfát
  • Playlistekkel trollkodtak a Call of Duty: Modern Warfare-ben

A koronavírus-járványra és a globális helyzetre való tekintettel idén jóval visszafogottabban mentek a tréfálkodások április elsején, de azért a videojáték-iparban is voltak bőven olyanok, akik éltek a lehetőséggel - többek között az Infinity Ward is.

A Call of Duty: Modern Warfare fejlesztői nagy örömmel jelentették be tegnap reggel, hogy az esti órákban érkezik a szokásos heti playlist frissítés, amely végül - mint kiderült - óriási trollkodást tartogatott.

igy-trollkodott-a-jatekosokkal-aprilis-elsejen-a-call-of-duty-modern-warfare.jpg

Az egyik playlist neve "I Have Trust Issues" volt, mely az "I Have Rust Issues" playlistre reflektált, melyben a Rust nevű pálya megy non-stop. Itt is azt sugallják, hogy valami hasonlóra lehet számítani, a leírásban pedig az szerepel, hogy "tutira a Shipment [ez egy map a játékban - a szerk.], gyertek, ugorjatok be, de ne feledjétek, ha kiléptek, akkor büntetés jár". Valójában azonban a játék hirhedten legrosszabb pályája, a Piccadilly várja odabent a játékosokat - a tréfa jegyében persze a büntetés is vicc volt, nyugodtan ki lehetett lépni.

Nem ez volt az egyetlen trollkodós playlist. A "COD Players Only Want One Thing" például pontosan azt szállítja, amit sok játékos kért már: egy non-stop Shipment playlistet. Jelen esetben tényleg erre a pályára érkeztek azok, akik beléptek, de a poénos csavar itt sem maradt el: a felállás 10v10, ami azért kiszúrás, mert a map kis mérete miatt sokak szerint már az 5v5 és a 6v6 is egy rémálom rajta, nem hogy a húsz fő.

Kreatív módját választotta tehát az áprilisi tréfának az Infinity Ward, mindenképpen megérdemelnek egy trollface-plecsnit!

Támogasd te is a PC Gurut!