Október 11-én jelenik meg a fantasztikus Forza-sorozat legújabb darabja, a Forza Motorsport 4. Bár ez eddig nem nagy újdonság, a gyűjtői kiadásról mindeddig nem tudtunk semmit, ám hála a Microsoftnak, kiderült, mit is rejt majd a látványos csomag. A játék dobozán a 2012-es BMW M5-ös díszeleg majd, sőt, a játékban vezethető lesz a BMW rajongói csomag részeként, mely egyébként az Xbox Live-ról lesz letölthető a játék megjelenésének napján. A DLC egyébként egy exkluzív játékmódot is tartalmaz, az Autovistát, melyben a Top Gear fenegyereke, Jeremy Clarkson invitál bennünket egy világ körüli autótúrára.

Ilyen lesz a gyűjtői Forza 4
Így fest majd a Collector's Edition (kattints a képre a nagyobb méretért)

De ez még nem minden! Aki igazán tehetségesnek érzi magát, az nevezhet a BMW dizájnversenyre, mely esemény keretében egyéni festést tervezhet a BMW M6 Coupe 2010-es változatára. A győztes műve bekerül a gyűjtői kiadás exkluzív festései közé, más művészek munkájával egyetemben. Részletek a hivatalos oldalon, erre tessék.

Maga a gyűjtői kiadás persze sok egyebet is rejt majd, íme a hivatalos sajtóközlemény anyaga a pakk tartalmáról:

VIP autócsomag (VIP Car Pack):

  o    2011 Bugatti Veyron Super Sport
  o    2011 Ferrari 458 Challenge
  o    2011 Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
  o    2010 Noble M600
  o    2011 RUF Rt 12 R

Korlátozott számú Launch Bonus autócsomag a gyűjtői kiadást korán megrendelőknek:

  o    1965 Ford Mustang GT Coupe
  o    2011 Koenigsegg Agera
  o    1997 Lexus SC300
  o    2011 RUF RGT-8
  o    2011 Tesla Roadster Sport

Amerikai izomautókból álló, 10 autót tartalmazó bővítménycsomag.

Egyedi tervezésű BMW-autók a Forza Motorsport 4 BMW-dizájnversenyből (lásd fent).

Cars of Forza Motorsport 4 Presented by Top Gear című könyv, a Top Gear csapatának összeállításában. Az igényes kivitelű, 96 oldalas könyv bemutatja a játék Autovista funkciójában megjelenő autókat, és képeket tartalmaz a játékból és a Top Gear fényképtárából egyaránt.

Egy csomag vinilmatrica, rajtuk a Forza Motorsport 4, a Top Gear és Turn 10 logóival.

VIP-tagság a Forza közösségben, ami különleges előnyöket biztosít az új közösségi funkciókban, a ranglistákban, a ForzaMotorsport.net webhelyen és máshol.