• A THQ egy Bosszúállók-játékon dolgozott, melyet 2011-ben lőttek le
  • Ennek a korai verziója került most elő

A THQ még 2010-ben szerezte meg a Bosszúállók-jogokat azzal a céllal, hogy előálljanak egy játékkal az első filmmel párhuzamosan, és bár a kiadó 2012-es csődje miatt ez végül soha nem történt meg, ez még nem jelenti azt, hogy nem dolgoztak semmin.

A rég elveszett videojátékok megőrzésére specializálódott Obscure Gamers nemrégiben egy merevlemezen rálelt a The Avengers korai Xbox 360-verziójára, mely a THQ Studio Australia és a Blue Tongue Entertainment közreműködésével készült, mielőtt a THQ bezárta a két stúdiót.

ilyen-lett-volna-a-belso-nezetu-bosszuallok-jatek-mely-a-thq-nal-keszult.jpg

Egy belső nézetű, kooperatív játékról van szó, melyben négy Bosszúállót, nevezetesen Vasembert, Amerika Kapitányt, Thort és Hulkot irányíthatták volna a játékosok. Erről került ki most egy tízperces gameplay videó, melyben persze rengeteg a kezdetleges elem, de azért így is jó képet ad arról, hogy nagyjából mit kaptunk volna.

Még ha nem is a filmeket közvetlenül meglovagolva, de végül így sem maradunk Bosszúállók-játék nélkül, hiszen érkezik a Marvel's Avengers a Square Enix gondozásában, melyet hamarosan látni is fogunk újból.