A kihívásokkal teli életvitel mellett felértékelődik a pihenés jelentősége

A nagyvárosi életmód, illetve napjaink társadalmi berendezkedése is olyan súlyt jelent az emberekre, amelyek nehezen viselhetők akkor, ha nem lehetséges megteremteni ezek mellett az egyensúlyt, s áldozni olyan tevékenységekre is, amelyek képesek feltöltődést, igazi kikapcsolódást kínálni.

Habár az a bizonyos húr csak megfeszítve zeng a gitáron, de ha túlfeszítik, egészen biztos, hogy el fog pattanni. Hogy ezt elkerüljük, válasszuk az EcoModul akár azonnal szállítható mobilházait!

Ha ugyanis egy ilyen konténerház mellett döntünk, akkor csak a helyszínt kell biztosítanunk ahhoz, hogy máris rendelkezzünk egy igazi hétvégi házikóval, amelybe elmenekülhetünk a világ zajától.

Mire lesz szükségünk, ha így akarunk egy menedékhelyet magunknak?

Először is természetesen egy telekre. Nyugodtan engedjük szabadon a fantáziánkat, hiszen ezen a téren is nagy a mozgásterünk. A legegyszerűbb, ha veszünk valahol a világ nyüzsgésétől távol egy kis telket, ami éppen a fekvése miatt nem fog nagy horderejű beruházást igényelni tőlünk. De persze ha ragaszkodunk ahhoz, hogy valamilyen vízpart is elérhető távolságban legyen, akkor előfordulhat, hogy egy kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Az is abszolút járható útnak bizonyul, hogy nem vásároljuk meg a területet, csupán kibéreljük. Ne feledjük, hogy a mobilház valóban mobil! Ha szeretnénk, amikor meguntuk az adott környezetet, nyugodtan új helyszínre telepíthetjük. Sőt, még a talajrögzítő csavarokat is újra tudjuk alkalmazni ehhez.

Végül, de nem utolsósorban az is egy lehetőség, ha keresünk egy kempinget, akár itthon, akár külföldön, igen, akár a tengerpart közelében is, és itt bérlünk tartósan helyet a mobilházunk számára. Bátran engedjük szabadjára a fantáziánkat, hiszen egy mozgatható épület esetén a végső határ szinte a csillagos ég!

https-ecomodulhu-2024-aprilis-cikk1.png

Mit várhatunk egy mobilháztól?

Még ma is sokan ódzkodnak ettől a megoldástól, pedig egy remek könnyűszerkezetes épületről van szó tulajdonképpen, amelyet különböző modulokból állítanak össze. Ezek az egységek már összeállítva érkeznek a telepítés helyszínére, így nemcsak az alapozást, betonozást felejthetjük el a talajcsavaros rögzítési módnak köszönhetően, hanem gyakorlatilag minimális előkészítés mellett magát az építkezés folyamatát is nyugodtan elfelejthetjük.

És hogy cserébe mit kapunk? Egy modern, összkomfortos ingatlant, amely saját beépített szigeteléssel rendelkezik, és négy évszakos kivitelének köszönhetően tulajdonképpen egy egész évben használható energiahatékonyan működtethető otthonként is szolgálhat számunkra. Ráadásul mindezt töredék áron egy hagyományos épülethez képest!