• Bemutatkozott Murtaugh
  • Aki a Stray protagonistájának fő ihletője
  • És ő is kóbor állat volt egykor

Nyakunkon a Stray megjelenése, a játék ihlette hátizsák után pedig most a "főhőst" inspiráló macsek is bemutatkozott. A BlueTwelve Studio producere, Swann Martin-Raget osztotta meg a PlayStation oldalán, hogy a játék négylábúját ihlető cica neve Murtaugh, aki a társalapítók (Viv és Koola) két macskájának egyike, és ő maga is kóbor állat volt egykor, akit a franciaországi Montpellier közelében találtak. Swann hangsúlyozza, hogy nem a valódi macsek hű mása került a játékba, viszont így sem lehet nem észrevenni a hasonlóságot, íme:

 cat.jpg

Egy másik kisbarátról is lehullt a lepel, aki a játék animátorának, Miko-nak volt nagy segítségére. Az Oscar névre hallgató szfinksz ugyanis az ugrások, futások, és egyéb mozgások megalkotásában játszott fontos szerepet, szinte minden nap az iroda része volt, és nélküle sokkal nehezebb dolga lett volna a csapatnak.

oscar.jpg

A teljes bejegyzést (melyben egy harmadik cicáról, a kvázi nagyfőnökként funkcionáló Junról is szó esik) itt találjátok. A Stray július 19-én jelenik meg PC, PS5 és PS4 platformra.