• Ha június 3-a előtt vetted meg a Don’t Starve-ot, ingyen tiéd a Don’t Starve Together
  • Az ajánlat azoknak is szól, akik a GOG-on vásároltak
  • A Don’t Starve Together még nincs teljesen kész, de nagyon sokat fejlődött

A Klei Entertainment tegnap jelentette be, hogy aki június 3-a előtt beszerezte a Don’t Starve-ot, az ingyenesen megkapta a játék multiplayer változatát, a Don’t Starve Togethert. Az ajánlat azoknak is szól, akik megvették a játékot, de még nem aktiválták és azoknak is, akik nem a Steamen, hanem a GOG-on vásároltak be. Előbbi esetben elegendő aktiválni a játékot, és máris ott a könyvtárban mind a két program, míg utóbbi esetben a GOG kódot kell elküldeni a fejlesztőknek, akik a válaszban egy Steam kulcsot adnak.

Ezzel a lépéssel jelentősen, potenciálisan több mint kétmillióval megnövekedett a Don’t Starve Together játékos bázisa, ám a csapat kihangsúlyozta, hogy még nem tekinthető véglegesnek a termék. Noha az elmúlt hat hónapban nagyon sok tartalommal egészítették ki a programot, például ingyen pakolták bele a Reign of Giants DLC-t, még sok munka van, többek között a barlangok problémáját is meg kell oldani, így nem tudják megmondani, hogy mikor lépnek ki a Korai hozzáférésből.

Fontos tudni, hogy aki most veszi meg a Don’t Starve-ot, annak már nem jár ingyen a Don’t Starve Together, de aki az utóbbit, vagy a kettőt egy csomagban szerzi be, az kap egy extra kódot a multiplayer játékhoz. A Don’t Starve és a Don’t Starve Together is 15 euróba kerül.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!