• Ingyen játék jár a World of Tanks mellé
  • Csupán egy küldetést kell megnyerni, és tied a Master of Orion

Április 12-én - Jurij Gagarin űrutazásának 59. évfordulóján - lesz az űrhajózás világnapja, ezen alkalomból pedig a Wargaming úgy döntött, hogy a World of Tanks játékosait is egy kis űrutazásra invitálja: április 9. és 23. ingyenesen bezsákolható a 2016-ban megjelent 4X-stratégia, a Master of Orion.

Miután maga a World of Tanks ingyenes, ezért egy kis feladat persze lesz, de nyugalom, szerencsére egészen egyszerű: mindössze egyetlen csataküldetést kell megnyerni a Random csaták keretében, és már tölthetitek is a Master of Oriont a Wargaming Game Centeréből.

„Örömünkre szolgál, hogy ajándékba adhatjuk parancsnokainknak a lehetőséget, hogy az űrben folytathassák hódító hadjáratukat, és képességeiket egy másik univerzumban is próbára tehessék. A Master of Orion univerzuma a régi és az új játékosok számára egyaránt határtalanul izgalmas stratégiai játékélményt tartogat, és a kalandvágyók a kanapéjuk kényelméből fedezhetik fel a végtelent. Érdemes most rögtön fejest ugrani a World of Tanks csatáiba, és megszerezni a lehetőséget ennek a fantasztikus tartalomnak a letöltésére” - mondta Max Chuvalov, a World of Tanks kiadásért felelős igazgatója.

A Master of Orion egyjátékos módja több mint 75 kutatható technológiát és akár 100 naprendszerből álló galaxisokat kínál.

Támogasd te is a PC Gurut!